top of page

RECENSIES

"Ik heb het gevoel dat mijn eindeloze to do lijst eindelijk minder eindeloos aan't worden is dankzij de accountability die Charlie mij geeft. En niet zomaar minder eindeloos, maar de échte needle movers geraken afgecheckt. Wat er écht toe doet dus. Mijn doel dat ik voor ogen had met Charlie wordt dus eigenlijk al meteen bereikt: rust in mijn business en hoofd. Want dankzij onze calls weet ik exact wat me elke week te doen staat, kan ik m'n weekplanning stukken veel beter inschatten en krijg ik eindelijk de dingen gedaan die zorgen voor groei. Thx Charlie!"

ROMINA / INSTAGRAM GROWTH COACH / CEO

"Hey Charlie, ik wou je nog eens bedanken voor de sessie, je doet dat echt super goed. Ik voelde mij veilig bij jou, je gaf de juiste opmerkingen waardoor ik andere visies ontwikkelde en ook op mezelf botste. Ook voelde ik dat er een no-judging sfeer was. Je was echt een luisterend oor en je was ook echt alert. Je zei de juiste dingen op de juiste momenten. Applausje voor jezelf"

EMILIE/ ORTHO MOLECULAIR CONSULTANT

"Als tandarts ben ik opgeleid om patiënten te behandelen, maar in de loop der jaren is ons team in de praktijk steeds groter geworden, waardoor ik nu opeens ook een “leider” ben geworden.

Charlie helpt me om de knopen die in mijn hoofd zitten te ontwarren, en ze heeft me laten inzien dat ik een druk gezinsleven met drie kleine kinderen perfect kan combineren met een uitdagende en ambitieuze job. Charlie is een heel bijzondere vrouw met een diepe wijsheid en een no-nonsense aanpak. Ze weet steeds de juiste vragen te stellen, en laat me inzien dat de antwoorden vaak al in mezelf zitten. Ze is mijn stok achter de deur die me dwingt uit mijn comfortzone te komen, want dat is waar “the magic happens” en groei plaatsvindt, zowel persoonlijk als professioneel. 

Ze motiveert me om actie te ondernemen en knopen door te hakken, ipv te wachten tot het plaatje helemaal “perfect” is. Ze houdt me een spiegel voor en laat me eerlijk naar mezelf kijken.

Ik zit nog middenin het traject maar ik heb al enorme stappen gezet. Door een verbeterde communicatie met mijn team loopt alles veel soepeler. De omzet stijgt en de druk op mijn schouders neemt af, ideaal toch? Ik ervaar meer rust in mijn hoofd en mijn leven (alhoewel er soms nog wel eens een bommetje ontploft, maar dat brengt me niet meer uit evenwicht). Ik ben nog heel benieuwd naar het vervolg van deze bijzondere reis."

STEPHANIE / TANDARTSE / CEO

"Thanks Charlie voor de verhelderende call en tips! Je hebt me op een blinde vlek gewezen en me aangemoedigd om nog meer in de CEO-rol te stappen. Merci!"

NIES COOLS / INSTAGRAM GROWTH EXPERT/ CEO

"De coachings van Charlie zijn exact wat je nodig hebt; altijd afgestemd op een persoonlijk plan met concrete doelstellingen om naar toe te werken.

Een individuele aanpak met alle flexibiliteit om volledig toe te komen aan de noden die jij of zij aanvoelt. To the point, gevat, actie en resultaatgericht. Exact wat je als vrouwelijke leidinggevende nodig hebt."

ASTRID / OPTICIEN / CEO & COO

"Als coach in mijn carrière heeft Charlie me enorm vooruit geholpen in het ontwikkelen van mijn leiderschapskwaliteiten.

Als vrouw in een (laten we een kat een kat noemen) mannenwereld, laat ik al snel mijn innerlijke saboteur de overhand nemen. Twijfelen over hoe ik dingen verwoord, hoe mijn persoonlijkheid overkomt, ben ik niet “too much” of te dominant,...

Voor veel vrouwen in een gelijkaardige positie is de innerlijke saboteur geen onbekende.

Charlie helpt me begrijpen waarom ik op die manier denk en hoe dat patroon te verbreken is (want ja, dat kan wel degelijk).

Ze reikt me de juiste tools aan waarmee ik zelf aan de slag kan, vaak ook tools die ze zelf heeft geprobeerd en bijgevolg de “stamp of approval” krijgen. 

Af en toe betekent dat “een schop onder mijn kont” krijgen, want waar nodig deelt ze de harde waarheid mee en laat ze me inzien dat groei betekent dat je niet altijd de gemakkelijke weg kan kiezen.

100% een aanrader voor elke sterke, ondernemende vrouw die haar business eendjes op een rijtje wil krijgen."

ANNE / PROJECT MANAGER 

bottom of page