top of page

Het 7 stappenprogramma

Image by Pawel Czerwinski
BROUNS._AankondigingBranding4.jpg

We zijn een allesomvattende oplossing voor start- en scale-ups die hun bedrijfsvoering willen optimaliseren en hun merk naar een hoger niveau willen tillen.
 

We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften en uitdagingen heeft.

Daarom bieden we een 7 stappenprogramma om je te helpen je strategie, menselijk kapitaal, financiën, bedrijfsvoering, automations, marketing en sales te optimaliseren.

De 7 stappen

In deze fase analyseert het team de huidige staat van de organisatie, identificeert gebieden die verbetering behoeven en bepaalt hoe de verandering belanghebbenden zal beïnvloeden. Analyseer de huidige bedrijfsactiviteiten, identificeer gebieden die verbetering behoeven en beoordeel hoe veranderingen belanghebbenden zullen beïnvloeden, waaronder werknemers, klanten en leveranciers.

01 Scan

Goal setting per departement op basis van de uitvoerige scan.

02 Goal Setting

In deze fase ontwerpen we samen nieuwe processen, systemen of structuren om je groeiplan te ondersteunen. Dit kan betekenen dat je nieuwe producten of diensten ontwikkelt, je toeleveringsketen optimaliseert of je organisatie herstructureert.

03 Design

In deze fase zetten we samen het veranderingsplan om in actie. Dit kan het uitrollen van nieuwe processen of systemen inhouden, het geven van training aan werknemers of het reorganiseren van de structuur van de organisatie.

04 Implementatie

In deze fase controleert het team de implementatie van de verandering om ervoor te zorgen dat deze effectief is en dat eventuele problemen direct worden aangepakt. Dit kan inhouden dat feedback van belanghebbenden wordt verzameld, gegevens worden geanalyseerd en waar nodig aanpassingen worden gedaan. Dit kan het bijhouden van OKR's inhouden, zoals omzetgroei, klanttevredenheid of werknemersproductiviteit.

05 Monitoring

In deze fase evalueert het team het succes van de verandering en bepaalt of de groeidoelstellingen zijn behaald. Hierbij kan het gaan om het beoordelen van de impact op de productiviteit, klanttevredenheid of financiële prestaties, financiële gegevens, het houden van enquêtes of het beoordelen van de impact van de veranderingen op je organisatie.

06 Evaluatie

In deze laatste fase zorgt het team ervoor dat de veranderingen op de lange termijn worden volgehouden. Dit kan betekenen dat er nieuw beleid of nieuwe procedures moeten worden gemaakt om de verandering te ondersteunen, dat er doorlopende training en ondersteuning moet worden geboden aan werknemers of dat het veranderingsplan regelmatig moet worden herzien om ervoor te zorgen dat het relevant blijft. Zorg ervoor dat de veranderingen die je hebt doorgevoerd duurzaam zijn op de lange termijn. Dit kan betekenen dat je het groeiplan regelmatig moet herzien, dat je werknemers voortdurend moeten worden getraind en ondersteund of dat je waar nodig aanpassingen moet doen om problemen op te lossen.

07 Onderhoud

7 is mijn geluksgetal!

We kennen elkaar nog niet, maar alle goede verhalen beginnen ergens.

Laat dit de start zijn van jouw ultieme droom, alles begint met een gratis intake!

Met ons 7 stappenprogramma krijg je toegang tot deskundige begeleiding en ondersteuning op de volgende 8 pijlers van je bedrijf:

In ons programma:

01

Strategie

Ons programma begint met een diepgaande duik in je bedrijfsstrategie, inclusief je missie, visie en waarom.

Laura en Charlie helpen je om je merkboodschap te verduidelijken en een strategisch plan te ontwikkelen om je bedrijfsdoelen te bereiken. Ons team van experts werkt nauw met je samen om ervoor te zorgen dat je strategie is afgestemd op je merkwaarden en aanslaat bij je doelgroep. Door de synergie tussen Laura, Charlie en onze sales en marketing expert Sofia gaat er niets aan onze neus voorbij!

Over jou:

Neem de leiding en ervaar eindelijk vrijheid

Wij begrijpen de uitdagingen waarmee je te maken hebt.
De angst om de controle te verliezen, de last van het succes van het bedrijf alleen te dragen en de constante druk om perfect te zijn.

We've been through it all.

Net daarom kunnen we je zo goed helpen!
Het is tijd om deze zorgen los te laten en aan een transformatieve reis te beginnen.

Dit komt je maar àl te bekend voor:

Constante Chaos

Je bent omringd door chaos en voelt de grip op je leven en welzijn langzaam wegglijden. Maar maak je geen zorgen! We begrijpen jouw frustraties en angsten en staan klaar om je te helpen. Met onze gestructureerde aanpak en geoptimaliseerde processen zullen we de chaos temmen, waardoor je niet alleen rust en balans in je zakelijke leven ervaart, maar ook weer ruimte hebt voor persoonlijke groei en welzijn. Samen zullen we jouw droomleven creëren, vrij van chaos en vol van voldoening.

Eenzaamheid

Je draagt de zware last van het bedrijfssucces in eenzaamheid als ondernemer. Maar je hoeft deze last niet langer alleen te dragen. Wij zijn hier om je te ondersteunen en te begeleiden op je reis naar succes. Samen zullen we de uitdagingen aanpakken, de last verdelen en een krachtig fundament creëren voor jou en je bedrijf. Je zult omringd worden door een betrokken en deskundig team, waardoor de eenzaamheid verdwijnt en je vol vertrouwen kunt bouwen aan een florerende toekomst.

Overweldigd

Je bent overweldigd door de chaos en hectiek om je heen, en de last op je schouders lijkt ondraaglijk. Maar weet dat we begrijpen wat je doormaakt en we zijn hier om je te ondersteunen. Samen zullen we orde scheppen in de chaos, zodat je de controle terugkrijgt en weer ademruimte ervaart. Met vernieuwd vertrouwen kun je vol zelfvertrouwen stappen zetten naar succes.

Onzekerheid

Voel je de onzekerheid en twijfel over de juiste koers voor groei en innovatie? Het is begrijpelijk, maar je hoeft niet langer alleen te worstelen. Wij begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met het nemen van beslissingen die je bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Laten we samenwerken, jouw visie versterken en de weg naar succes plaveien. Met onze expertise en ondersteuning zul je de juiste richting vinden en met vertrouwen stappen zetten naar een bloeiende toekomst.

Foute keuzes

Je wordt overweldigd door angst en twijfel, bang om verkeerde beslissingen te nemen die zowel je bedrijf als je persoonlijke leven kunnen schaden. Maar wees gerust, we staan aan jouw zijde om je te begeleiden en de weg naar succes te effenen. Samen zullen we obstakels overwinnen en de angst voor fatale fouten wegnemen, zodat je met vertrouwen kunt bouwen aan een succesvolle toekomst.

Altijd perfect zijn

Voel je de constante druk om perfect te zijn en altijd te presteren? Het goede nieuws is dat je niet perfect hoeft te zijn om succesvol te zijn. Samen kunnen we werken aan het loslaten van onrealistische verwachtingen en jezelf ruimte geven om te groeien. Laat perfectionisme los en omarm de vrijheid om gewoon mens te zijn op je weg naar succes.

Ik zit vast

Je zit vast in een vicieuze cirkel van overwerk en geen balans? Het is tijd om die cirkel te doorbreken en weer controle over je leven te krijgen. Samen kunnen we werken aan het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé, zodat je kunt genieten van meer vrije tijd en minder stress. Laat die vicieuze cirkel achter je en stap in een leven vol harmonie en welzijn.

Gemis aan begeleiding

Mis je de nodige ondersteuning en begeleiding om je groeidoelstellingen te behalen? Wij zijn hier om je potentieel te ontketenen en je succesvol te laten groeien. Met onze expertise en toegewijde begeleiding staan we naast je, stap voor stap. Samen bouwen we een sterke basis voor groei en bereiken we nieuwe hoogten. Laat ons je partner zijn bij het verwezenlijken van jouw zakelijke ambities.

Verlies van controle

Voel je de angst voor micromanagement en het verlies van controle over je team en bedrijf? Begrijp dat je behoefte hebt aan ruimte en vertrouwen om te gedijen. Bij ons vind je een partner die je begrijpt en ondersteunt. Wij streven ernaar om een omgeving te creëren waarin je team kan floreren en je bedrijf kan groeien. Laat ons samen werken aan een cultuur van vertrouwen en empowerment, zodat jij weer de controle hebt over je visie en succes.

Té herkenbaar?

We kennen elkaar nog niet, maar alle goede verhalen beginnen ergens!
Laten we samen kijken hoe we jou kunnen verder helpen,

Na het 7 stappen programma

Eindelijk! Na al dat geploeter voel je een onbeschrijfelijke bevrijding, waar werk en privé in harmonie samensmelten. Je ervaart vrijheid, voldoening en rust doordat je jouw zakelijke en persoonlijke leven in balans hebt gebracht. Je straalt zelfvertrouwen uit in je ondernemerschap en hebt helderheid gevonden in de koers die je wilt varen. 

Is dit eindelijk je nieuwe werkelijkheid:

Vrijheid

Je ervaart eindelijk de vrijheid om volledig te leunen in jouw talenten en passies. De systemen en mensen in je bedrijf zijn zo op jouw visie afgestemd dat je je zorgeloos kan bezighoud met dat wat je ook maar wil.

Voldoening

Je kunt eindelijk weer volop genieten van het leven! Door voor jezelf te kiezen, voel je een diepe voldoening en ervaar je een hernieuwd gevoel van plezier, zowel in je persoonlijke als professionele leven. Dit straalt door in je relaties, je gemoedstoestand en je algehele welzijn.

work life synergie

Eindelijk kan je genieten van netflix avond zonder je schuldig te voelen dat niet aan het werk bent. je hebt de ruimte om andere passies na te jagen en je voelt eindelijk rust in je leven. Je begrijpt eindelijk met wat ze bedoelen met "in evenwichtigheid leven".

Duidelijke koers

Je voelt een diepe bevrijding en opwinding, want eindelijk ervaar je een ruimte voor groei en innovatie, zowel zakelijk als persoonlijk. Met zorgvuldige planning en strategische beslissingen zie je jouw langgekoesterde droom werkelijkheid worden, en elke stap brengt een golf van voldoening en vervulling.

Gedragen

Je zult je niet meer alleen voelen, maar juist ondersteund en begeleid worden bij het behalen van je groeidoelstellingen, waardoor een gestructureerde aanpak voor jou eindelijk het nieuwe normaal wordt. Het is een verlangen naar verbondenheid en rust, en samen kunnen we werken aan het creëren van een leven waarin je die steun en begeleiding ervaart, zowel zakelijk als persoonlijk. Laten we samen aan de slag gaan en deze transformatie realiseren, zodat jij kunt floreren op alle gebieden van je leven.

Licht & vrij

Je voelt een last van je schouders vallen en ervaart een gevoel van lichtheid en vrijheid. Het verlangen naar micromanagement is volledig verdwenen, waardoor je nu kunt genieten van een gevoel van vertrouwen en loslaten. Op persoonlijk niveau voel je een bevrijding van stress en overweldiging, waardoor er ruimte ontstaat voor ontspanning, zelfzorg en het creëren van waardevolle momenten met je dierbaren.

Zelfzeker

Er is terug plezier in je leven! Door éindelijk voor jezelf te kiezen haal je véél meer voldoening en plezier uit je persoonlijke als professionele leven.

Gezonde relaties

Je communicatieskills zijn on point! Dit uit zich niet enkel op de werkvloer bij je medewerkers, leveranciers en klanten, het rimpel effect op je familie en vrienden door jouw open communicatie en jullie gedeelde kwetsbaarheid heeft jullie samenwerking en relatie naar een nieuw niveau getild.

Controle & rust

Je ervaart een veel groter gevoel van controle en vertrouwen over je bedrijf en team waardoor rust het overneemt.

Dit is éxact wat ik nodig heb!

Hebben we jouw gedachten gelezen? Dat is niet zo gek want je bent làng niet de enige die dit ervaart.
Ben je klaar voor de transformatie van je leven? Boek dan nu je gratis intake nog in.

Hoe kunnen wij jou nu het bést helpen?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde.

Dus geen enkel programma zal hetzelfde zijn.


Op basis van de scan zal ons team van experts de groeikansen identificeren en voorstellen welke fundamenten de meeste aandacht nodig hebben.

Misschien kan je meer aandacht besteden aan de optimalisatie van je workflows dan aan je financiële status. Of andersom.
 
Op deze manier zorgen we ervoor dat je altijd de
juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats krijgt.

Boek hier je intake in.

Wij, als team van experts, kunnen niet wachten om je te begeleiden naar hoe ultieme vrijheid voor jou voelt.

Wij zijn ook niet perfect

We weten natuurlijk dat die 5 pijlers niet de énige zijn om jou en je bedrijf te doen excelleren.
Vandaar dat we zorgvuldig opzoek zijn gegaan naar dé partners die jou kunnen ondersteunen in bijkomende vraagstukken. We koppelen jou graag aan onze betrouwbare partners.
(Let op; deze zijn niet inbegrepen in onze programma's).

Onze extra's

Legal Advice

Via onze partner kan je ook beroep

doen op juridisch advies!

We brengen je graag met haar in contact via het contactformulier.

IT Infrastructure

Geen bedrijf zonder een degelijke IT! Dit laat je best over aan onze expert. 

Voor meer info, vul het 

contactformulier in.

Cyber Security

Onmisbaar in élk bedrijf. 
No phishing no more!

Voor meer info, vul het 

contactformulier in.

Social Media

Wil je fulltime social media beheer?Wel, we've got you.
Voor meer info, vul het 

contactformulier in.

bottom of page