top of page

Website Is Coming

SOON

Wie ben ik?

Mijn naam is Charlie,

Welkom bij mijn ongefilterde, echte verhaal. Geen glanzende façades hier. Klaar voor een rauwe, resultaatgerichte coaching? Dan zit je goed. Dit is waar echtheid telt en verandering echt gebeurt.

 

Mijn reis? Van mode ontwerpster tot een gepassioneerde mindset coach. Ik doe dingen anders. Hier vind je rauwe eerlijkheid gemixt met een snufje humor – want een beetje lachen maakt elke uitdaging lichter, toch?

 

Wat kan ik voor jou betekenen? Samen tackelen we die hardnekkige belemmeringen die jou tegenhouden. We gaan voor echte, blijvende verandering. Geen oppervlakkigheid, maar diepgaande transformatie. Ik ben er om jouw unieke kracht te ontgrendelen en je te helpen schitteren, in zowel je persoonlijke als professionele leven.

 

Wat maakt mij anders? Mijn aanpak is niet standaard. Ik combineer intuïtieve inzichten met strategische actieplannen. Ik geloof sterk in het potentieel van elk individu en ben er volledig toegewijd aan om jou te helpen je doelen te bereiken.

 

Dus, als je klaar bent voor een avontuur, voor echte verandering en voor groei die verder gaat dan wat je ooit voor mogelijk hield, dan ben je hier aan het juiste adres. Samen kunnen we iets buitengewoon creëren – iets dat echt jij is.

 

Ook al is mijn website nog onder constructie, aarzel niet om contact op te nemen. Ik ben hier om de eerste stap met je te zetten op weg naar jouw transformatie. Stuur me gerust een bericht en laten we beginnen aan jouw reis.

  • LinkedIn
  • Instagram
Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.03.27.png
Image by Ronan Furuta

Rise & Realize:
Personal and Professional Mastery

Wat krijg je?
Awel, dit programma is speciaal ontworpen voor mensen die de leiding willen nemen over hun leven en impact. Dit traject gaat over persoonlijke en professionele groei, en het is niet zomaar een traject. Het is een uitnodiging om samen met mij, die jouw wereld begrijpt, jouw eigen unieke pad te bewandelen.

01

Mindset van Verantwoordelijkheid

Ik richt me op het ontwikkelen van een positieve mentaliteit van zelfverantwoordelijkheid. Je gaat inzien hoe je acties en beslissingen niet alleen jou, maar ook je omgeving beïnvloeden. En belangrijker nog, je leert verantwoordelijkheid te nemen voor je daden. Geen excuses meer, geen 'Ja maar, ik ben nou eenmaal zo.'

02

Zelfontdekking en Bewustwording

Dit is een reis van zelfontdekking en bewustwording. Een pad waarop je leert om je eigen unieke weg te kiezen en te volgen, met diep respect voor de wereld om je heen. Je gaat ontdekken hoe je jezelf en je onderneming naar een hoger niveau kunt tillen, in lijn met alles waar jij voor staat.

03

Persoonlijke & Professionele Integratie

Maar let op, het gaat verder dan alleen werk. We kijken ook naar jouw persoonlijke leven en hoe dit integreert met je professionele doelen. Ik geloof niet in de traditionele work-life balance. Wanneer je écht je passie volgt en leeft volgens jouw normen en waarden, worden je leven en werk één.

04

Verfijnen van Visie en Strategie

Samen gaan we je visie en strategieën verfijnen, gericht op het realiseren van jouw dromen, aspiraties en het waarmaken van jouw passie. Elk traject is op maat gemaakt, persoonlijk en relevant, stevig verankerd in een vast framework.

05

Intensieve en Persoonlijke Sessies

De sessies zijn intensief en persoonlijk. Ze zijn ontworpen om diepgaande groei en reflectie te stimuleren. Bereid je voor op een spiegel die regelmatig wordt voorgehouden. Dit traject is niet voor de zwakkeren onder ons.

06

Een Ondersteunende Reis

Tot slot, dit traject is meer dan een programma; het is een ondersteunende reis. Je staat er nooit alleen voor. Als je voelt dat je klaar bent om echt de leiding te nemen en je ware potentieel te ontsluiten, dan biedt dit traject precies dat. Het is een kans om te ontdekken wat mogelijk is als je volledig in jezelf investeert.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in en je bent de eerste die het hoort zodra we live gaan!

Thanks for submitting!

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page