top of page

Van Overwhelm naar Overwinning

eBook:

5 stappen voor vrouwelijke leiders

Download je eBook nu!

Op zoek naar balans en sprankelende energie?

Dit eBook laat je het pad zien naar de beste versie van jezelf, door kleine, behapbare stappen en zelfzorg. We verkennen alles, van het belang van beweging tot de kracht van slaap en de geheimen van voeding. Ik heb deze reis al gemaakt, met vallen en opstaan. Als ik het kan, kan jij het ook.

 

Download het eBook nu en begin jouw transformatiereis naar een energieker en gelukkiger leven.

Download het gratis eBook nu!

Hoera! Je hebt hem!

Scherm­afbeelding 2023-09-08 om 10.41.19.png

Astrid, CEO

De coachings van Charlie zijn exact wat je nodig hebt; altijd afgestemd op een persoonlijk plan met concrete doelstellingen om naar toe te werken. Een individuele aanpak met alle flexibiliteit om volledig toe te komen aan de noden die jij of zij aanvoelt. To the point, gevat, actie en resultaatgericht. Exact wat je als vrouwelijke leidinggevende nodig hebt.

Download je eBook nu!

AndyNijs-0327.jpg

Zit jij, als gedreven vrouw en CEO van jouw eigen bedrijf, ook vaak in deze situaties?

 • Verdrinken in de Overwhelm: Dag in, dag uit doe je je best, maar voel je je nog steeds alsof je onder water wordt geduwd door eindeloze taken en verwachtingen.

 • Verloren in een Zee van Taken: Je wilt alles aanpakken, maar waar te beginnen? Het lukt je niet om je prioriteiten helder te krijgen en je voelt je verstrikt in een web van verantwoordelijkheden.

 • Een Soloshow die Eenzaamheid Brengt: Je probeert alles zelf te doen, maar realiseert je dat je niet elk balletje hoog kunt houden. Die constante druk weegt zwaar.

 • Tijd, Die Eeuwige Vijand: De klok lijkt altijd sneller te tikken dan je zou willen. De tools en methoden die je gebruikt, lijken je alleen maar verder achter te laten lopen.

 • Opgebrand en Uitgeput: Je voelt je emotioneel en fysiek leeg, zelfzorg lijkt een onbereikbaar luxeartikel, terwijl het eigenlijk een noodzaak zou moeten zijn.
   

Herken je dit? Voel je de druk, de angst, de frustratie? Ik begrijp je volkomen.

Daarom is dit eBook gemaakt - om vrouwen zoals JIJ te helpen de controle terug te nemen. Om te zorgen dat je niet alleen overleeft, maar bloeit in je rol als CEO.

Je verdient het om te stralen, om succes te hebben zonder jezelf te verliezen. Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Samen vinden we de weg.


Download het eBook nu en zet de eerste stap naar jouw evenwichtige succesverhaal.

Download het gratis eBook nu!

Hoera! Je hebt hem!

Anne van Thillo.jpeg

Anne, Project Leader

"Als coach in mijn carrière heeft Charlie me enorm vooruit geholpen in het ontwikkelen van mijn leiderschapskwaliteiten. Als vrouw in een (laten we een kat een kat noemen) mannenwereld, laat ik al snel mijn innerlijke saboteur de overhand nemen. Charlie reikte me de juiste tools aan waarmee ik zelf aan de slag kan, vaak ook tools die ze zelf heeft geprobeerd en bijgevolg de "stamp of approval" krijgen. Af en toe betekent dat een schop onder mijn kont krijgen, want waar nodig deelt ze de harde waarheid mee en laat ze me inzien dat groei betekent dat je niet altijd de gemakkelijke weg kan kiezen. 

100% een aanrader voor elke sterke, ondernemende vrouw die haar business eendjes op een rijtje wil krijgen."

Download je eBook nu!

dag 10.jpeg
dag 10.jpeg

Jij bent:

 • Een vastberaden vrouw die elke dag haar stinkende best doet, ver boven wat de buitenwereld van haar verwacht.

 • Een ondernemer die gepassioneerd is over haar vakgebied, maar soms verdwaalt in de chaos van het runnen van haar bedrijf.

 • Een CEO die geconfronteerd wordt met genderbias en vastbesloten is om de olifant in de kamer niet langer te negeren.

 • Iemand die genoeg heeft van de overweldiging en het gebrek aan balans in zowel haar persoonlijke als professionele leven.

 • Klaar om ‘nee’ te zeggen zonder schuldgevoel en grenzen te stellen die haar helpen floreren.

 • Op zoek naar slimmere manieren om te werken, te delegeren en haar tijd te beheren, zodat ze zich kan richten op haar passie.

 • Bewust van de noodzaak van zelfzorg en emotionele veerkracht om werkelijk succesvol te zijn.

 • Gedreven door een verlangen naar meer, niet alleen voor zichzelf maar ook om een voorbeeld te zijn voor andere vrouwen in de zakenwereld.

 

Als bovenstaande kenmerken je aanspreken,  dan is dit eBook precies wat jij nodig hebt. Ben je er klaar voor? Laten we dit samen doen!

Download het eBook nu en zet de eerste stap naar jouw evenwichtige succesverhaal.

Dit is wat het eBook inhoudt:

 

 • Directe toegang: Zodra je het eBook aanschaft, ontvang je onmiddellijk een downloadlink in je mailbox. Geen gedoe, geen wachttijd. Begin met lezen wanneer jij er klaar voor bent.

 • Diepgaande inzichten: In ongeveer 60  pagina’s (ja, ik ben grondig geweest!) neem ik je mee op een reis door de ups en downs van het zijn van een vrouwelijke CEO. Van het tackelen van die vervelende genderbias tot het efficiënt stellen van prioriteiten. Het is allemaal gedekt.

 • Praktische oefeningen: Geen luchtige theorieën hier, liefje. Ik bied je concrete oefeningen die je meteen kunt toepassen. Omdat ik wil dat je de verandering voelt, niet alleen leest.

 • Checklists

 • Journalling prompts

 • Tips&Tricks

 • Weekplanners

 • To-do lijsten

 • Time block planning sjablonen

 • SWOT analyse

 • Eisenhower matrix

 • Case Studies

 • SMART methode

 • Time management hacks

 • Meditatie & Mindfulness tips

 • Speciale aanbieding

 • Levenslange toegang: Je investering in dit eBook is voor altijd. Je kunt het altijd en overal lezen, herlezen, en nog eens lezen. Op je tablet, je smartphone, je laptop... waar je ook bent.

 • Jouw investering: GRATIS
   

Als je er klaar voor bent om die CEO van je dromen te worden, zonder al die onnodige drama's en uitdagingen, dan is dit eBook jouw gouden ticket. Steek je hand uit en grijp die kans, dame!

Download je eBook nu!

Na het lezen van dit boek heb je:

 • De kern van je overwhelm blootgelegd:
  Je weet nu precies wat jou dat gevoel van constante druk en stress geeft. En geloof me, het is niet altijd wat je denkt. Je bent in staat om de wortel van het probleem te herkennen en strategieën te ontwikkelen om ze te overwinnen.

 • Gemeesterd hoe je prioriteiten stelt:
  Je loopt niet langer als een kip zonder kop rond. Je weet wat belangrijk is voor jou en je bedrijf. Van een constante stroom van taken en afleidingen naar een gestroomlijnde, doelgerichte aanpak. Je werkdagen zijn doelgericht en efficiënt, waardoor je meer tijd over hebt voor dingen die écht belangrijk zijn, zowel zakelijk als privé.

 • Geleerd hoe te delegeren zonder schuldgevoel:
  Je hebt ingezien dat je niet alles zelf hoeft te doen. Sterker nog, je hebt de kracht van een sterk team ontdekt en gebruikt dat in jouw voordeel. Dat gevoel dat je het allemaal zelf moet doen? Verleden tijd.

 • Een helder begrip van tijdmanagement methoden:
  Je voelt je niet langer slaaf van de klok. Met de technieken uit dit boek beheer je je tijd alsof het een kunstvorm is. Je bent productiever, efficiënter en - het allerbelangrijkste - gelukkiger.

 • Technieken om emotioneel veerkrachtig te blijven en aan zelfzorg te doen:
  Die dagen van constante uitputting en emotionele rollercoasters zijn voorbij. Je hebt tools in handen om voor je mentale welzijn te zorgen. Als dingen moeilijk worden, weet je nu hoe je jezelf weer op de rails krijgt.


   

Na het doorlopen van deze stappen ben je niet alleen een sterkere en wijzere CEO; je bent ook een vrouw die in haar kracht staat, weet wat ze wil, en niet bang is om het te krijgen. En dat? Dat is onbetaalbaar.

Over mij

Mijn naam is Charlie

Oh manneke, ik zie het groots.

Sommigen noemen mijn dromen té groots, anderen te bescheiden.

Maar hou u vast: ik wil een wereld waarin iedereen, vooral vrouwen, schittert in hun talent. Ja, wij hebben dat extra duwtje nodig. Zeg niet dat feminisme achterhaald is; geloof me, mijn tenen krullen al.

Geen mini-stapjes voor mij; ik ga voor kilometers. Ik heb een hoop meegemaakt: ups, downs, en alles daar tussenin. Overleefd dankzij veerkracht en keiharde eerlijkheid naar mezelf. Mijn talent? Jarenlang gesmoord door een reeks giftige figuren. Maar dat vuur in mij, dat blust niemand.

Dus, wat doe ik? Ik wil dat gij, als vrouwelijke leider, leeft en werkt op ùw voorwaarden.
Geen half werk, maar gaan voor uw talent.

Hoe? Door uw verantwoordelijkheid, delegatie skills en communicatie te versterken. Door 'nee' te zeggen en duidelijk te vragen wat ge wilt. Zo kunt gij stralen en anderen laten stralen. Een win-win.

Dat is mijn visie. Groots, ja, maar haalbaar.
Wat denk ge, valt toch wel mee?

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.03.27.png

Download je eBook nu!

Van Overwhelm naar Overwinning
in het kort:

WOW!
Je hebt deze hele pagina doorgelezen en gevoeld dat elk woord speciaal voor jou geschreven was. Dus, wat houdt je nu nog tegen?

 

Het "Van Overwhelm naar Overwinning - 5 stappen voor vrouwelijke leiders"- eBook is geen standaard leesvoer. Het is:

 • Een eBook dat gericht is op vrouwen zoals jij en ik - die meer willen, die voelen dat er meer in hen zit en dat ook in de buitenwereld willen laten zien.

 • Een stapsgewijze gids doorheen de vijf cruciale stappen die je zullen helpen die balans in je leven te vinden, zonder het gevoel te hebben dat je continu achter de feiten aanloopt.

 • Een kans om van overwhelm naar overzicht te gaan, van uitstel naar actie, en van twijfel naar beslissing.
   

Wat nu?

 1. Klik op die mooie, blinkende downloadknop hieronder.

 2. Investeer een beetje van je tijd (en een bescheiden bedrag) in jezelf.

 3. Begin aan een reis die niet alleen jouw kijk op jezelf en je bedrijf zal veranderen, maar ook je leven.
   

Waar praten we over qua investering?

Een leven zonder overwhelm, met duidelijke prioriteiten, een top team achter je, excellente tijdmanagement skills en onwrikbare emotionele veerkracht...

 

Wat zou dat voor jou waard zijn?

Awel, helemaal niks!

Dus, ben je klaar om die volgende stap te zetten? Klik hieronder, claim je eBook en begin vandaag nog aan jouw transformatie!

Download je eBook nu!

bottom of page