top of page

She Knows

Als vrouwelijke leider kan het soms moeilijk zijn om alles onder controle te houden. Met zoveel eisen van anderen en met al jouw verantwoordelijkheden en je beperkte tijd, kan het moeilijk zijn om een stap terug te zetten en echt je sterktes en zwaktes te evalueren.

De waarheid is echter, de tijd nemen om je groeipotentieel te ontdekken en er intensief aan te werken, kan alles veranderen in je carrière en persoonlijke groei.

Why am I like this?

Je voelt dat er iets wringt. Telkens loop je tegen dezelfde muur, dezelfde frustratie en wat je ook doet - je blijft je op dezelfde manier gedragen. Het lijkt wel alsof je oogkleppen op hebt en je kan niet wachten tot iemand je helpt deze af te zetten.
 

Misschien voel je je onzeker over het feit dat je deze zwaktes niet eerder hebt gezien, of voel je je teleurgesteld omdat je niet zo sterk bent in bepaalde gebieden als je dacht. Of ga je door een hele mallemolen aan verschillende gedachtes en gevoelens heen:
 

 • je voelt je vastbesloten om te verbeteren en te groeien als leider

 • je voelt je empowered om controle te nemen over jouw eigen ontwikkeling

 • het voelt tegelijkertijd kwetsbaar wanneer je onderzoekt op welke gebieden je verbetering nodig hebt

 • frustratie en teleurstelling in jezelf zijn schering en inslag omdat je deze zwakke punten niet eerder hebt geïdentificeerd.

 • dan ben je weer enthousiast om aan deze gebieden te werken en vooruitgang te zien

 • je voelt je ook positief en optimistisch over de potentiële voordelen van deze zelfreflectie en verbetering.
   

Een ding staat vast: je weet dat er NU iets moet veranderen en je wil er niet alleen voor staan.

d88160020f432f19521a4f4f2747fe76.jpeg

De dieperik in

Het ontdekken van je zwaktes kan een angstaanjagende taak zijn, maar het is cruciaal voor groei en ontwikkeling. Door gebieden te identificeren waar je je moet verbeteren, kun je een actieplan maken om er aan te werken, en uiteindelijk een betere leider worden.

Of het nu gaat om het verfijnen van je communicatievaardigheden, het ontwikkelen van een betere work - life balans of leren effectief te delegeren:  het werken aan je zwaktes kan je helpen een meer veelzijdige en succesvolle leider te worden.
 

Het is belangrijk om te onthouden dat het ontdekken van je zwaktes niet betekent dat je niet goed genoeg bent. Het betekent gewoon dat je toegewijd bent aan groei en zelfverbetering. En dat is iets om trots op te zijn!
 

Uiteindelijk zijn de meest succesvolle leiders degenen die constant bezig zijn om zichzelf en hun teams te verbeteren. Door de tijd te nemen om je groeipunten te ontdekken en er intensief aan te werken, kun je een effectievere en gerespecteerde leider worden, zowel op het werk als in je persoonlijke leven.

Dus wees niet bang om een stap terug te doen en je sterktes en zwaktes te evalueren. Met een beetje hard werk en toewijding, kun je je groeipunten verleden tijd maken.

Waarom is dit zo belangrijk?

Als vrouwelijke leider heb je de verantwoordelijkheid om jezelf continu te verbeteren en te groeien. Door de tijd te nemen om je zwaktes te ontdekken en er intensief aan te werken, zul je een betere leider worden en je kansen op succes zullen toenemen.

 

Waarom dus een deep dive?
 

 • Door je zwaktes te identificeren, je een plan van aanpak kunt maken om ze aan te pakken en je vaardigheden te verbeteren.

 • Door jezelf te verbeteren, zul je een meer veelzijdige en succesvolle leider worden.

 • Je zult groeien in zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid, wat essentieel is als leider.

 • Door zwaktes aan te pakken, zul je een betere balans vinden tussen werk en privé.

 • Je zult een betere communicator worden en je stem zal gehoord worden in beslissingsprocessen.

 • Je zult een betere manager worden door effectief te leren delegeren.

 • Je zult in staat zijn om de complexe politiek van het kantoor te navigeren.

 • Je zult een goed beeld van jezelf hebben en minder last hebben van impostor syndrome

 • Je zult in staat zijn om je persoonlijke merk te bouwen en te behouden

Onthoud dat ontdekken van je zwaktes geen teken is van onvermogen, maar van vastberadenheid om jezelf te verbeteren en te groeien als leider. Door deze zwaktes aan te pakken, zul je een betere leider worden en je kansen op succes zullen toenemen. Dus neem de tijd om jezelf te evalueren en werk aan jezelf, je zult er geen spijt van krijgen!

Boek nu nog je plekje


 • 30 min.

Hoe helpt She Knows hierbij?

Als vrouwelijke leider weet je hoe moeilijk het kan zijn om te groeien en te slagen in een wereld die vaak nog steeds ongelijk is. Uitdagingen zoals:

 • werk-privébalans,

 • discriminatie,

 • ondervertegenwoordiging,

 • communicatiebarrières,

 • selfdoubt en impostor syndrome,

 • kantoorpolitiek,

 • het leiden van teams,

 • stereotypering,

 • netwerken en het behoud van een persoonlijk merk, zijn problemen waar veel vrouwelijke leiders mee te maken hebben.
   

Maar er is hoop! She Knows biedt de oplossing voor deze problemen en helpt jouw werkpunten te identificeren en te werken aan jouw groei als leider. 

 

Dit intensief 1:1 traject is speciaal ontworpen voor vrouwelijke leiders en biedt praktische tools en technieken om je te helpen jouw communicatievaardigheden te verbeteren, een betere balans te vinden tussen werk en privé, effectief te leren delegeren, de complexe politiek van het kantoor te navigeren, je persoonlijke merk te bouwen en te behouden en veel meer.

Na een grondige analyse in ons eerste gesprek, kiezen we jouw grootste groeipunt en focussen we ons daar 100% op.

She Knows

In dit intensief 1:1 deep dive programma gaan we samen opzoek naar jouw grootste struikelblok en draaien we dit om naar één van jouw krachten in twee maanden dit. Dit is hoe we dat aanpakken bij Brouns.:

Let op, dit is niet voor de faint-hearted!

1 uur

via Zoom

Tijdens het intake gesprek ontmoeten we elkaar, brengen we jouw algemene situatie in beeld en onderzoeken we of we een match zijn. Vallen jouw uitdagingen binnen mijn expertise? Is er een klik? Voel jij dat ik je kan helpen? Dit onderzoeken we tijdens de zoomcall.

Het programma

Intake gesprek

Deep dive 1

8 uur

live 

Tijdens deze dag gaan we stapsgewijs op zoek naar waar nu exact het schoentje knelt. We ontdekken 'the root of all evil', brengen in kaart waar, wanneer en hoe zich dit manifesteert. Hoe jou dit ooit heeft geholpen en waarom het jou nu klein houdt.

Deep dive 2

4 uur
live

Kort op de eerste deep dive gaan we in deze sessie een methode/plan opmaken waarin we jouw groeipunt volledig aanpakken.

Accountability partner

1 uur elke maandag en vrijdag

Zoom

Elke maandag voormiddag bereid jij (op basis van deep dive 2) jouw wekelijkse focuspunten, geef ik feedback - schaven we eventueel bij.
Elke vrijdag namiddag evalueren hoe het is gegaan en neem jij zaken mee naar de daarop volgende week. Zo blijven we on top of things.

Whatsapp support

2 maanden

Tijdens kantooruren

Omdat verandering veel energie vraagt en ondersteuning, ben ik er voor je. Tijdens de gehele twee maanden sta ik aan je zijde via Whatsapp en kan je mijn hulp inroepen als supportline.

Terugblik

1,5 uur
Live/Zoom

Na ons traject van twee maanden blikken we terug op je startdoel en het resultaat dat je hebt bereikt. In welke mate het je werk- én privéleven heeft beïnvloed en vieren we jouw vooruitgang!

Waarom She Knows voor jou geschikt is:

 1. Persoonlijke en professionele groei:
  Investeren in deze cursus geeft je de instrumenten en technieken die je nodig hebt om je zwakke punten te identificeren en eraan te werken, wat leidt tot persoonlijke en professionele groei als leider.

 2. Afgestemd op vrouwelijke leiders:
  Deze cursus is speciaal ontworpen voor vrouwelijke leiders en biedt een uniek perspectief en begrip van de uitdagingen waarmee vrouwen in leidinggevende functies worden geconfronteerd.

 3. Praktische hulpmiddelen en technieken:
  Het programma biedt praktische tools en technieken om je te helpen jouw communicatievaardigheden te verbeteren, een betere balans tussen werk en privé te bereiken, effectief te delegeren, te navigeren in kantoorpolitiek, jouw persoonlijke merk op te bouwen en te onderhouden en meer.

 4. Investering in je toekomst:
  Investeren in deze cursus is een investering in jouw toekomst als leider. Door te werken aan je zwakke punten en je vaardigheden te verbeteren, word je een meer effectieve en gerespecteerde leider, waardoor je kansen op succes zowel in je carrière als in je persoonlijke leven toenemen.

Boek nu je intake

If not now, then when?

bottom of page